Kirja

Kirja
Luonnostaan tukeva

Luonnostaan tukeva on 208-sivuinen hyvinvointipaketti, joka sukeltaa ravinnon, levon, liikkeen ja mielen kautta yksilön jaksamiseen. Se tarjoaa vanhaa viisautta, yhdistettynä tämän päivän työkaluihin, suvaitsevalla otteella. Kirja antaa ajatuksien lisäksi myös täysin kokeiltavia reseptejä, sekä kikkoja ja harjoituksia joita jokainen voi kokeilla kotonaan saman tien.

Sisältö

Kirjan sisältö lyhykäisyydessään kulkee ravinnosta, suoliston toimintaan, alkuperäiskansojen toimiviin tapoihin, aina edeten nesteytyksen tärkeyteen, liikkeen ihmeellisyyteen, auringon ja luonnon parantavaan voimaan, kehon elvyttämiseen, lepoon, tutustumista muutamiin oireisiimme ja niistä kuntoutumiseen, hiljaisuuden merkitykseen ja ajatuksien vaikutukseen hyvinvoinnin kannalta tarkasteltuna.

Vinkkejä

Yksittäisistä poiminnoista voitaisiin nostaa 14 vinkkiä parempaan hormonitoimintaan, puhdistuskeinoihin, itseilmaisun tärkeyteen, raskauteen ja lasten hyvinvointiin liittyviä ajatuksia, nivoten kiitollisuus harjoituksiin, joita jokainen voi testata halutessaan.

Kenelle se sopii

Kirja sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet lisäämään omaa ja läheistensä hyvinvointia, ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Mistä sitä saa

Kirjaa saa tilaamalla Suomalaiseen Kirjakauppaan. Kirjan hinta on 25 euroa.